Adidas Superstar Supercolor

Adidas Superstar Supercolor Goedkoop. Adidas Originals Supercolor Superstar Collection is het vrijgeven van in het Verenigd Koninkrijk vandaag, dus we dachten dat we de gelegenheid door het geven u een kijkje op alle vijftig kleurstellingen in de serie te vieren! Het pakket vitrines de tijdloze basketbal silhouet in vijftig verschillende tinten dat er iets zal moeten . voor iedereen, een kleur voor elke stemming en elke blik we wilden fans machtigen met de vrijheid van meningsuiting met hun stijl, en we laat het aan de man zelf om het totale concept voor het project uit te leggen:
Supercolor is een viering van de gelijkheid door middel van diversiteit. Met 50 kleuren van de Superstar, zal iedereen in staat zijn om zijn of haar kleur te selecteren. Het is meer divers dan enkele verpakking ooit en daarom is het individueel dan enkele verpakking ooit Bij elke schoen exact hetzelfde behandeld, alle kleuren gelijk. Het maakt niet uit welke kleur je ook kiest, kunt u deel uitmaken van Supercolor. Kies een kleur.
Het volledige gamma is nu beschikbaar van adidas Britse online winkel en selecteer adidas Originals winkels in het hele land, met de wereldwijde uitrol in een week tijd op de 27e maart. Controleer nu de galerie hieronder om een ​​kijkje op de volledige collectie te nemen!